Bellicon, de beste trampoline voor fysiotherapie

Sinds enkele weken maken wij in onze fysio-fitness-oefenzaal gebruik van de Bellicon minitrampoline voor o.a.behandeling van artroseklachten. Het fitnesstoestel is uitermate geschikt voor spierkracht , coordinatie en evenwichtstraining en cardiotraining. Zo ook inzetbaar bij behandeling van  klachten bij de Ziekte van Parkinson.

Het reboundeffect van de minitrampoline helpt naast de pure trainingseffecten ook uw rugpijnen te bestrijden, uw stofwisseling te bevorderen en overtollige kilo`s kwijt te raken. Bewegen op de Bellicon versterkt de botten en smeert gewrichten, geeft nieuwe energie, stimuleert de bloedsomloop en verhoogt uw lichamelijke welzijn ook op lange termijn. Bovendien is het ontzettend leuk om te doen !

 

Publicatiedatum: 30-10-2016


Terug naar overzicht