Extra nieuwe therapie ruimte voor onze Fysiotherapiepraktijk

Goede start in het nieuwe jaar met een extra nieuwe fysiotherapieruimte in de Ark in Reeuwijk-Brug. Met deze uitbreiding van onze huidige praktijk aan het `t Kerkestuk 2 A en  aan de overkant van het pand de nieuwe ruimte in de Protestanse Gemeente de Ark ( `t Kerkestuk 1 ) beschikt onze Fysiotherapiepraktijk nu over 3 therapie ruimten en een een ruime oefenzaal met fitnesstoestellen.                                                                                                                                  Begin januari dit jaar tekenden praktijkhouders Gert Jan van Keulen en Letty Hartog een nieuw huurcontract met Dirk Jan Knol, voorzitter van het college van kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Kerk “de Ark”.                Na een grondige renovatie en verbouwing van de Ark kwam er plaats voor een uitbreiding van onze Fysiotherapiepraktijk met 5 fysiotherapeuten, die wekelijks beschikbaar zijn op beide 2 locatie`s.

Publicatiedatum: 09-02-2020


Terug naar overzicht