Update 30/3/2020 : Onze Fysiopraktijk en het Coronavirus ( COVID-19 )

Het Coronavirus ( COVID-19) heeft een heftige impact op de gehele samenleving. Wij houden ons aan de richtlijnen en adviezen, die het RIVM, de regering en onze beroepsvereniging KNGF aangeven. Wij nemen de geadviseerde maatregelen serieus en kunnen daarom de zorg aangepast nog blijven geven in de praktijk of aan huis.

Wij moeten dus afstand houden. Behandeling kan alleen plaatsvinden middels belafspraken en beeldbellen en het geven van adviezen en oefeningen om toch onze klanten van zorg te blijven voorzien.

In geval van dringende fysiotherapeutische zorg op verwijzing van arts, die niet kan worden uitgesteld, waarvoor wel een face to face behandeling nodig is, gebruiken wij mondkapjes,wegwerphandschoenen en natuurlijk desinfecteren wij vanzelfsprekend behandelbank, sanitair, deurklinken,  en apparatuur.

Nogmaals vragen wij om uw begrip en wij houden u op de hoogte met alle ontwikkelingen over de fysiotherapie en het coronavirus  onder de kolom NIEUWS op de website. Telefonisch of per e-mail zijn wij dagelijks bereikbaar onder 0182-395379 of gjvankeulen22@gmail.com.

Publicatiedatum: 30-03-2020


Terug naar overzicht