Update 22-04-2020: onze Fysiopraktijk en het Coronavirus, hoe verder na 21 april ?

Natuurlijk keek u gisteravond naar de persconferentie van het Kabinet. Voor velen van u zal dit een teleurstelling zijn geweest. Ook voor ons. Het Kabinet doet een groot beroep op het geduld en de zelfdiscipline van iedereen. Daarbij blijft de volksgezondheid de eerste prioriteit. De vrijheid van de één mag niet ten koste van de gezondheid van de ander gaan. De druk op de reguliere zorg wordt ondertussen ook groter. Zo moet er ruimte in de ziekenhuizen komen om deze zorg weer te kunnen leveren. Maar ook de druk op de uitgestelde fysiotherapeutische zorg wordt groter.
Vandaag publiceerde de Patiëntenfederatie Nederland een onderzoek, waaruit blijkt dat 37% van de patiënten er veel last van heeft dat ze niet geholpen kunnen worden. Deze patiënten staan (figuurlijk) te trappelen om straks weer naar de praktijk te komen.
Wij hopen u daarom weer snel te kunnen helpen , maar helaas moeten we de periode van aangepast werken: telefonische consult, videobellen en wanneer bij hoge uitzondering face to face behandeling noodzakelijk is, werken met persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondkapje, beschermbril, handschoenen en schort volgens de richtlijnen van het RIVM en voorschriften van de regering verlengen tot 20 mei en na de persconferentie van 13 mei horen wij meer. Nogmaals uw begrip en namens ons team snel tot ziens.

Publicatiedatum: 22-04-2020


Terug naar overzicht