Update 05-05-2020: onze Fysiopraktijk en het Coronavirus ( COVID-19 )

Veilig naar de fysiotherapeut. Dat doet u zo.

Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer verder met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan u gewend bent. We hebben op advies van RIVM en VWS de nodige maatregelen getroffen. Hierbij staat de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers voorop.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

• Maximaal 5 min. voor aanvang behandeltijd binnenkomen
• Neem je eigen badhanddoek mee
• Was je handen voor en na de afspraak
• Geen handen schudden
• 1 persoon per fysiotherapeut
• Hoest en nies in je elleboog
• Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
• Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet

Bij planning van afspraken houden wij een tijdschema aan, waarmee wordt vermeden dat de patiënten elkaar tegen kunnen komen. Vanzelfsprekend desinfecteren wij regelmatig de behandelbank, fitnessapparatuur, deurklinken, sanitair e.d. Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (mondkapjes, handschoenen, e.d.). In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: uw fysiotherapeut vertelt u welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat u begrip hebt voor de maatregelen.

Publicatiedatum: 05-05-2020


Terug naar overzicht